Η ηχοθεραπεία και ο βελονισμός είναι δύο πολύ δυνατές εφαρμογές που έχουν άμεσο αποτέλεσμα στη διάθεση και την ψυχολογία του θεραπευόμενου. 

Η Χρύσα μέσα από την ενασχόλησή της με την ηχοληψία και τις ενεργειακές θεραπείες, άρχισε να συνδυάζει τις μεθόδους όπως η ηχοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, το ρέικι και η κρυσταλλοθεραπεία εδώ και περίπου 6 χρόνια. Σε αυτήν τη σύντομη παρουσίαση θέλει να μοιραστεί τον μοναδικό της τρόπο στο ταξίδι της αυτογνωσίας.

Πιστεύει στον συνδυασμό των θεραπευτικών μεθόδων και πως όσο περισσότερες τεχνικές βάζει κάποιος τόσο πιο εξατομικευμένη προσέγγιση μπορεί να έχει. Μετά τις σπουδές της στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και στο Tianjin University of TCM, εμβάθυνε στον βελονισμό και στην κινέζικη ιατρική.

Έχει παρατηρήσει ότι οι ενεργειακές θεραπείες συνδυάζονται με τον βελονισμό ενισχύοντας το καλό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι η πρόθεση που δημιουργείται πίσω από την προσφορά της θεραπείας και το να  μένουμε ανοιχτοί στην εσωτερική μας φωνή.

Μέσα από την παρουσίαση της, θα μας ξεναγήσει στον δικό της τρόπο συνδυάζοντας όλες τις τεχνικές ταυτόχρονα, προσφέροντας βαθιά χαλάρωση και περιγράφοντας τον δρόμο της.

YouTube player