Το Φώς είναι η ανώτερη μορφή ενέργειας στο φυσικό σύμπαν παράγοντας κύματα, παλμικές δονήσεις. Μεταφορτώνεται στην 3σδιάστατη ορατή πορεία του προς την Γή ως χρώμα, ως ήχος για να φθάσει στην συμπύκνωση του  ως φόρμα στο ανθρώπινο σώμα.

Οι κρύσταλλοι και οι λίθοι έχουν τη φυσική ικανότητα να δέχονται, να ενσωματώνουν, να προβάλλουν, να μεγεθύνουν, εκπέμπουν, διαθλούν και αντανακλούν αυτή την υψηλή δόνηση, το Φως. Καθώς λειτουργούν ως μετασχηματιστές επάνω στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μας και εφ’ όσον δονούνται σε μια υψηλότερη συχνότητα, έλκουν και ευθυγραμμίζουν τη δική μας.

Τα tuning forks φέρνουν το σώμα, το νευρικό σύστημα, τον μυϊκό τόνο και τα όργανα σε ισορροπία. Κτυπώντας τα, ακριβείς μαθηματικές αναλογίες παράγουν καθαρά μουσικά διαστήματα γνωστά ως Πυθαγόρειο κούρδισμα. Το φυσικό σώμα επανατοποθετείται για να κρατήσει αυτές τις αναλογίες και να ηχήσει σωστά. Η μέθοδος είναι γνωστή ως Repatterning και αναπτύχθηκε απο τον Dr. John Beaulieu, πρωτοπόρο θεραπευτή ήχου.

Ήχο δεν παράγει μόνο η φωνή μας, αλλά όλα τα ζωτικά μας όργανα όπως η καρδιά, το συκώτι, η αναπνοή, το πεπτικό σύστημα.  Ο ήχος μαζί με τους κρυστάλλους και λίθους συντονίζει τα πολυεπίπεδα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού για να συνηχήσουν και εναρμονιστούν σε ανώτερες συχνότητες. Επιφέρουν βαθειά χαλάρωση, ανανέωση της κυτταρικής μνήμης, μεταμόρφωση.  

Κατά την θεραπευτική αγωγή συνεργάζομαι – αλληλεπιδρώ με τον δεχόμενο μέσα από το συνειδητό άγγιγμα του Σιάτσου, τους λίθους και τον ήχο σε φυσικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Κάποιες φορές συνθέτουμε  ένα τραγούδι εμψύχωσης, άλλες φορές παρηγορητικής φροντίδας, κάποιες φορές μένουμε στο ‘άκουσμα’ μέσα σε έναν ασφαλή χώρο, εκεί που οι πληροφορίες κυκλοφορούν κωδικοποιημένες στα συστήματα , τους ιστούς, το αίμα, τους μεσημβρινούς, τα ενεργειακά κέντρα, το Παρόν.  Δημιουργείται ένα πεδίο που έχουν την ευκαιρία να αναγνωριστούν όσα είναι έτοιμα να αναδυθούν και να ‘ακουστούν’ με αποδοχή. Εκεί σε αυτή την κατάσταση ενσυναίσθησης το Σώμα φτιάχνει το δικό του ‘τραγούδι’ και ξετυλίγει τον μίτο της Ίασης, γιατί το Σώμα Γνωρίζει, η Ψυχή Ακούει, το Πνεύμα Ζεί.

YouTube player